Om os

Et erfaringsrigt team med stærke analysefærdigheder

Asset Advisor Fondsmæglerselskab A/S er en uafhængig kapitalforvaltningsrådgiver med base i hjertet af Aarhus. Vores kunder er forsikringsselskaber, pengeinstitutter og kapitalstærke virksomheder.

Holdet bag Asset Advisor består af såvel meget erfarne kræfter som yngre kræfter, der kender de finansielle markeder både i bredden og i dybden. Kombinationen af den mangeårige praktiske erfaring og den nyeste teoretiske indsigt på området udgør et stærkt fundament for vores kompetencer indenfor kapitalforvaltning og dynamisk risikostyring. Dette mix af medarbejdere er værdifuld især i forbindelse med rådgivning og udarbejdelse af investeringsstrategier og risikopolitikker.

Asset Advisor har udviklet og tilpasset en række analyse- og risikoværktøjer, der er helt vitale for vores analytiske kompetencer. Vores dynamiske model for kapitalforvaltning har gennem mange år vist sit værd i form af attraktive afkast grundet blandt andet aktiv styring af risikoprofilen.

Asset Advisors primære fokus er at skabe et konkurrencedygtigt risikojusteret afkast til vores kunder ved hjælp af dynamiske modeller, der tilpasser porteføljernes risiko efter forventningerne til de finansielle markeder. Du kan læse mere om vores rådgivning her.

Direktion
Per Gramstrup, cand.merc.

Revision
Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

Tilladelse
I juli 2018 fik Asset Advisor tilladelse som fondsmæglerselskab af Finanstilsynet.

Direktøren med det store forkromede markedsoverblik

Stifter og direktør Per Gramstrup har gennem de seneste 30 år opbygget et solidt og bredt kendskab til de finansielle markeder. Et kendskab der i høj grad er skabt gennem en stor nysgerrighed og evig higen efter at forstå finansmarkederne endnu bedre.

Per Gramstrup har gennem sin karriere udviklet flere investeringsstrategier, der med fornemme track records har bevist deres værd. En hjørnesten i disse er en aktiv forvaltning af kundens risikoprofil, således at porteføljens risikoprofil altid er afstemt forventningerne til den fremtidige udvikling på de finansielle markeder.

Direktørens erfaring viser, at nøglen til succes i bestræbelserne på at skabe attraktive afkast er at kunne skabe sig et overordnet overblik over de strømninger, der er mellem finansmarkedets mange forbundne kar.

Forståelse af markedspsykologi er afgørende

Vores mange år i investeringsbranchen har gjort det tydeligt, at det er helt afgørende at forstå den psykologi, der er i markedet. Forskningsresultater påviser desuden, at psykologiske faktorer hos investorerne har en afgørende indflydelse på deres investeringsbeslutninger. Denne disciplin benævnes ’behavioral finance’, og er en kernekompetence hos Asset Advisor.

I bestræbelsen på at træffe rationelle og bevidste investeringsbeslutninger, læner vi os op af blandt andre de to store tænkere, psykolog Daniel Kahneman og nudging-ekspert Richard Thaler, der begge har vundet Nobelprisen i økonomi for deres skelsættende forskning.

Gå mod strømmen

Det er vigtigt at forholde sig kritisk til strømningerne på de finansielle markeder, idet investorernes beslutninger i høj grad udspringer af deres ”humør”. Med denne forståelse for markedspsykologi går vi ind i markeder, hvor andre løber skrigende bort for at drage nytte af de irrationelle udfald, der forekommer på de finansielle markeder.