Medarbejdere

Jesper Ehlers Laursen

Senior portefølje manager
Cand.merc.

Jesper rådgiver i porteføljeallokering og er krumtappen i vores Value at Risk og ansvarlig for vores investering i kreditobligationer. Han står også for den daglige drift af vores investeringsselskab Asset Opportunities A/S.

Jesper har udgjort en stor og vigtig del af Asset Advisor siden 2010, hvor han blev ansat. Jesper har tidligere siddet som senior portefølje analytiker hos Alm. Brand Markets og som rådgiver hos Henton Børsmæglerselskab A/S.

Kontakt:
ehlers@assetadvisor.dk
+45 2072 0714

LinkedIn_Logo_small

Klaus Hoffbeck


Senior kundeambassadør
Cand.jur.

Klaus beskæftiger sig med at skabe og udvikle kunderelationer til Asset Advisor Fondsmæglerselskab A/S og Asset Opportunities A/S. Klaus har et indgående kendskab til virksomheden, da han har siddet i Asset Advisors bestyrelse i to år.

Klaus kommer fra en stilling som direktør, partner og jurist hos EXMC, hvor han har rådgivet og holdt foredrag om forhandling, konflikthåndtering og kropssprog.

Kontakt:
hoffbeck@assetadvisor.dk
+45 3131 1716

LinkedIn_Logo_small

Anne Louise Madsen


Kommunikationsansvarlig
Cand.ling.merc.

Anne Louise arbejder med virksomhedens strategiske kommunikation, markedsføring og digitale tilstedeværelse. Hun skal udbrede budskabet om Asset Advisor og Asset Opportunities, så potentielle kunder bliver opmærksomme på, hvad vi er for en størrelse, og hvilken værdi vi kan tilføre dem.

Anne Louise har tidligere været ansat som projektleder på kommunikationsbureauet U communicate.

Kontakt:
annelouise@assetadvisor.dk
+45 2089 5922

LinkedIn_Logo_small

Christian Munch Sand


Finans- og risikoanalytiker
Stud.cand.oecon.

Christian varetager væsentlige opgaver inden for porteføljerapportering og risikoopgørelse til virksomhedens kunder. Sideløbende er han i gang med en kandidat i økonomi ved Aarhus Universitet. Her er han desuden vicepræsident i universitets studenterorganisation FinanceLab.

Christian har tidligere været ansat som assistent portfolio manager ved Markedskraft.

Kontakt:
sand@assetadvisor.dk
+45 2082 4078

LinkedIn_Logo_small

Anders Rye Jacobsen


Finans- og risikoanalytiker
Stud.ba.oecon.

Anders varetager væsentlige opgaver inden for porteføljerapportering og risikoopgørelse til virksomhedens kunder. Sideløbende er han i gang med en bachelor i økonomi ved Aarhus Universitet. Her er han desuden bestyrelsesmedlem i universitets studenterorganisation FinanceLab.

Anders har tidligere været ansat som junior analytiker ved Ennova.

Kontakt:
rye@assetadvisor.dk
+45 2082 4078

LinkedIn_Logo_small