Verdenssituationen

Velkommen til ”Verdenssituationen” med Asset Advisors direktør og stifter, Per Gramstrup, bag roret. Her kan du se med, når Per tager kikkerten frem og zoomer ind på højaktuelle problemstillinger på de finansielle markeder.

Hvorfor reagerer markedet, som det gør, og hvad kommer det til at have af betydning for fremtidige investeringer? Disse og mange andre spørgsmål kan du få svar på her i ”Verdenssituationen”.

Abonner på vores YouTube-kanal 'Verdenssituationen' her.

Eurokrise med Italien i centrum

Den 2. oktober 2018

Hør Per Gramstrup fortælle om, hvorfor budgetkrisen i Italien sandsynligvis er starten på en ny krise om euroen.

Den omtalte bog i videoen er: "Den græske krise - og Tysklands korsfæstelse af Europa" af Christen Sørensen

Det trækker op til uvejr

Den 3. august 2018

Hør Per Gramstrup fortælle om, hvordan højkonjunkturen synger på sidste vers, handelskrigen skærpes, og præmien for at løbe risiko er meget lav.

Historisk høj renteforskel

Den 22. juni 2018

Hør Per Gramstrup fortælle om renteforskellen mellem den tyske 5-årige rente og den amerikanske 5-årige rente, som for tiden er historisk høj.

Guld - en gylden investeringsmulighed?

Den 24. maj 2018

Hør Verdenssituationen hvor Per Gramstrup fortæller om, hvorfor guld er en gylden investeringsmulighed.

Ny gældskrise i Sydeuropa?

Den 3. maj 2018

Hør Verdenssituationen hvor Per Gramstrup fortæller om Asset Opportunities' investering i den stigende italienske rente.

Legal notice og disclaimer
Indholdet på Asset Advisors videokanal, Verdenssituationen, er udelukkende ment som generel information og service og kan ikke betragtes som rådgivning eller træde i stedet for rådgivning. Asset Advisor kan ikke holdes ansvarlig for indhold i videoerne eller for læserens dispositioner på baggrund heraf.